26 augusti 2012

SERAFINAS NYE VOGN!

Sist helg var eg og Adam på impulstur til Lund. Skulle BARE på Erikshjelpen. En bruktbutikk som vi liker å gå å fynda på. Og en annen bruktbutikk som heter Busbra barn. Den siste har kun barneklär som er av kjente merker. 
Meeen..... Det ble brukt LITT mer penger enn planlagt. Butikken vi kjöpte vogna på lå i samme gata som bruktbutikkene, og vi skulle bare inn å se....... Fant denne supre Emmaljunga Scooter S 2012 modell. Kunne brukes fra 6 mnd så passa oss perfekt. Den vogna vi hadde fra för var helt super den også, men UTROLIG upraktisk i buss. Fikk alltid mange sure blikk og kommentara da vår vogn tok 2 vognplasser i bussen, og det bare er plass til 2-3 vogner i bussene. Men nå er det ingen problem lengre. Har testa ut den i 1 uke og har bare positivt å si om den. Med mine dårlige hender/armer kan eg enkelt manövrere den med en hånd. Den svinger med forhjulene så bruker ingen kraft for å snu og svinge....
Og hovedpersonen sjöl ho elske vogna si. Vi har styla den litt med fargerike leker og rosa teppe, svart stelleveske hadde vi fra för (kjöpt brukt), og flaskeholder kjöpte vi da vi så behovet mens vi var på festival :) Stilig svart myggnetting med bier har vi også fra för. Regntrekk fulgte med vogna. Ser behovet for å kjöpe sittdyne som ho har no og utover hösten. Den regulere også selene så de passer henne bedre. Må bare finne ut hvor de selger det. 2012 modellene går ut, og 2013 modellene har begynt å komme inn så stresse litt med å få tak i en som passe. Har sett på Tradera og Blocket, men finner ingen brukt heller.... Hadde jo värt det beste. Vinterpose skal vi få sendt fra ei venninne som er så supersnill og hjelpsom (tuuuusen takk Eivor <3). 

Her er den nye vogna til Serafina som den så ut i butikken......
......og her er et bilde av hvordan den ser ut etter vi styla den litt....



Ho storkose seg i vogna si. No får ho se litt på verden mens vi er ute å triller tur :)

Da må eg bare avslutte innleggen med bilde av den Brio-vogna vi har brukt til nå (som bare blir brukt som sovevogn på dagtid nå for tiden....) Helt grei, men upraktisk i by-buss :)))


Den er så lang og kan ikke regulere håndtaket, som vi kan på denne nye Emmaljungavogna.

Så da ser vi frem til mange, lange, daglige trilleturer.......og det blir endel av dem når man ikke har en bil å bare hoppe inn i av ren LATSKAP!!!!! Ha..ha ..ha...


1 kommentar:

Hildes Scrappeunivers sa...

Gratulerer med ny vogn! Den så kjempefin ut!

Tusen takk for koselig gratulasjon inne hos meg :)

Ha en nydelig kveld!

Klem