28 januari 2014

Torsk og brokkoli i flötesaus

Gubben kom over torsk til en ok pris igår så idag ble det fiskemiddag.
Hadde en föteskvett som skulle brukes för den måtte kastes,
så da ble det litt "söndag" på en helt vanlig hverdag.

TORSK OG BROKKOLI I FLÖTESAUS
(2-3 personer)

  • Hadde ca 3-400 gram torsk ryggfilet.
  • 3 dl flöte
  • 300 gram frossne brokkolibuketter
  • salt
  • pepper
  • aromat
  • hvetemel
  • margarin
Tok torskefiletene og vendte de i hvetemel blandet med salt og pepper.
Når de var stekt på begge sider på hellte eg på flöten.
Tok litt kaldt vann i flötepakken med noen teskjeder med melblandinger,
 og ristet det så det ble jevning som eg hadde over sausen så den skulle bli tykkere.
Kokte brokkolien i lettsalta vann, 
og da de var kokt la eg de over i sausen ilag med fisken.
Smakte til med salt, pepper og aromat.
Når sausen ble litt for tykk så spedde eg den ut med brokkolivannet.

Serverte det med kokte poteter,
og JA det var nyyyyydelig :)


Inga kommentarer: