14 februari 2022

Kylling og ris med deilig kald saus

Her hos oss er vi veldig glad i kylling.
Vi lager kylling på så mange ulike måter.
Det enkle er ofte det beste.

Her om dagen var eg usikker på hvor mange vi kom til å bli til middag,
så da tok eg fram nok til å fylle en full ovnsform.
Litt olje i formen og la skinnsiden ned.
Kryddret med salt, pepper, chili og hvitlök.
Snudde bitene og kryddret like mye på oversiden.

Stekte kyllingen på 200 grader i 1 time.
Da ble kyllingen sprö på toppen.

Kokte ris og formet de i dessertskål.
Vendte de oppned på fatet.

Kald saus til kylling:
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 ts dijonsennep
  • 1,5 ss honning
  • 1 ts karri
  • salt
  • pepper
Bland allt sammen og la stå 5-10 min för servering.


Smaklig spis!


Inga kommentarer: